Víkend 19.-20.6.2010

25.06.2010 14:03

Tento víkend měl přinést uklidnění do řad družstev dospělých B a mladšího žactva. Bohužel nepřinesl, protože oba dva týmy prohráli 4:5. Dospělým se nepovedl sobotní zápas v Kutné Hoře proti místnímu "déčku" a naše "béčko" se tak posunulo na nepopulární 7. příčku, která dává družstvům chabou naději, že nesestoupí, v podobě baráže. Stejně hořkou pilulku museli skousnout v neděli i mladší žáci, kteří po urputném boji, který trval od 9:00 do 18:00 hod. padli s Realsportem Nymburk. Ti jsou na tom o něco lépe než jejich "starší" kolegové, zatím jsou na 6. postupovém místě.

    Prohru v sobotu zažil i A-tým dospělých, který nastoupil v oslabení bez druhé ženy a podlehl 6:3 Benešovu "B". Nicméně jim už sestup nehrozí a zatím se drží ve středu tabulky na krásném 5. místě.

    Tento víkend naše týmy zaznamenali i vítězství. Starší žáci v sobotu vyhráli v Poříčí 5:4 a před posledním kolem se drží na bronzové pozici. Dorostenci v neděli pokořili Kolín 7:2 a "hřejí" se dokonce na 2. místě.

    Příští víkend nás čeká poslední kolo a loučení se se sezónou 2010. V sobotu odjíždí A-tým dospělých do Průhonic, zatímco v Čerčanech v 9:00 hod. nastoupí starší žáci proti Kelly Tennis Academy a od 12:00 hod. bude béčko bojovat s Benešovem. Pokud by vyhrálo a Průhonice i Kutná Hora D by prohráli, má ještě naději na 6. postupové místo.

    Mladší žáci se v neděli vypraví udržet 6. příčku do Mladé Boleslavi, která zatím s nikým nevyhrála. Dorostenci se doma utkají s lídrem tabulky Poděbradami, které za celou sezonu prohráli jen 4 zápasy a 13 setů. Pokud by se našim podařilo senzačně vyhrát, postoupili by do Středočeské ligy.